Skip to main content

Featured

Faschingsmasken Malen

Faschingsmasken Malen . Share tweet pinterest share messenger. See more ideas about crafts for kids, diy halloween masks, diy for. ausmalbilder clown2 Clown crafts, Kids drawing projects, Cute clown from www.pinterest.com Weitere ideen zu faschingsmasken basteln, faschingsmasken, masken basteln. Amelia walton combs created date: Weitere ideen zu faschingsmasken basteln, faschingsmasken, fasching maske.

Ali Atay Yönetmen Olduğu Filmler


Ali Atay Yönetmen Olduğu Filmler. Ferzan özpetek filmografi, özcan deniz filmografi. Film tüm karakterlerin süper kahraman olduğu aşk hikayesinden bahsetmektedir.

Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013) filmi
Sen Aydınlatırsın Geceyi (2013) filmi from www.sinemalar.com

Film tüm karakterlerin süper kahraman olduğu aşk hikayesinden bahsetmektedir. Sonrasında star tv de yayınlanan bende özledim dizisinde kendisini oynamış, 2014 senesinde ilk kez yönetmen koltuğuna oturmuş ve limonata adlı sinema filmi çekimlerini gerçekleştirmiştir. Dünya savaşında avustralya'daki türklerin verdiği mücadele anlatılıyor.

Ali Atay Limonata İle Yönetmen Koltuğunda 16 Temmuz 2014.


2 film ve # adet dizi masum (2017) , limonata (2015) , sen aydınlatırsın geceyi (2013) , ben de özledim (2013) , leyla ile mecnun (2011) ahmet mümtaz taylan Isimli sanatçının tüm film ve dizilerine ulaşın. Dünya savaşında avustralya'daki türklerin verdiği mücadele anlatılıyor.

Ali Atay, Arın Kuşaksızoğlu, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir, Mehmet Özgür.


Tam adı dursun ali atay’dır. Sonrasında star tv de yayınlanan bende özledim dizisinde kendisini oynamış, 2014 senesinde ilk kez yönetmen koltuğuna oturmuş ve limonata adlı sinema filmi çekimlerini gerçekleştirmiştir. Ali atay sonrasında 2006 yılında.

Film Tüm Karakterlerin Süper Kahraman Olduğu Aşk Hikayesinden Bahsetmektedir.


Leyla ile mecnun'un sinema filmi mi çekiliyor? Noah land ( 2019 filmleri) tür: 32 rows ali atay filmleri.

Kırlangıç, O Şimdi Mahkum, Limonata, Ayla Gibi Filmlerde De Rol Aldı.


O şimdi mahkum (2005) ali atay 'ın rol aldığı ilk sinema filmi olan o şimdi mahkum'da ne kadar genç olduğunu görebilirsiniz. Gerçek adı dursun ali atay. Ali atay’ın oyunculuktan gelme bir yönetmen olması oyuncuları da birçok konuda rahat bırakmış olmalı ki ekipteki herkes performanslarını üst düzey bir şekilde ortaya.

Leyla İle Mecnun Ekibinin Kurmuş Olduğu “Leyla The Band” Müzik Grubunun Vokalistidir.


Filmin yönetmen koltuğunda leyla ile mecnun dizisiyle hayran kitlesini yaratan ve 2015 yılında limonata filmiyle yönetmenliğe adım atan ali atay oturuyor. Başrollerinde ise ali atay, demet evgar ve ahmet mümtaz taylan yer almakta. Müzisyen, oyuncu / yönetmen, senarist.


Comments

Popular Posts